Tuesday, 14 June 2011

GAMMA Badge.!!!

Dah lame nk upload pic Badge/ Botton Gamma ni... Hari ni baru tergerak hati mndapat hidayah, trbuka jiwa nk update n upload.. Orang kate Botton ni memang SUPERBbb punyerlaa.!!! direka dan dibuat oleh kami sndiri pelajar Gamma (diketuai oleh Engku) dan pemilihan colour pink oleh awex dye Miss Engku@Fara... Huhux!!!

Saturday, 9 April 2011

Alumni bebudak yunx lahir pada 1993 then dye skolah plak at SMK Sultan Yahya Petra 1...

Juz cadangan ape kate if tyte btol-btol buat satu Reunion / Alumni trbuke tuk bebudak yunx lahir pade 1993 yunx penah skolah at SMK Sultan Yahya Petra 1...??


  • tyte invite diorg melalui fb diorg.
  • then tyte kutip "yuran" a sikit sorg (dalam-dalam RM10-RM25 sorang) n if ad yunx nux sponsor
    lebeh-lebeh o nux carikn sponsor pown bole.
  • then sape yunx nux hadir nnty tyte mntax diorg sent phone num diorg at
    fb inbox (senang sikit nux contact).
  • kalaw prlu Surat Jemputan pown nnty d pertimbangkn.
  • tyte invite a jugak Cikgu-cikgu yunx patot d invite (example is Rosyam Nor).
  • klaw bajet bnyak sikit tyte bole bg Cenderamata Kenang-kenangan (example: baju o badge).
  • ta pown cabutan bertuah.
  • laen-laen hal tyte bincang luyh.. skaly lagy ku katekan ini Juz cadangan, klaw jd Alhamdulillah.
  • n sapa-sapa yunx stuju sila agkat tangan macam saya *soley-soley
klaw menjadi ni aku rse kompem Gempak punyer a..

    Friday, 11 March 2011

    5 Gamma.

    Klik pada gambar untuk lihat lebih besar.

    Gambar ini diubahsuai oleh saudari Zulaika atau lebih dikenali di facebook Eiyka Doliyka. 

    Baju kelas 5 Gamma yang Paling Power.

    Ok, pertama sekali saya ingin menegaskan yang saya bukan nak buka kisah lama.
     
    Baju ini direka oleh saudara Engku Ezzat Ezzuddin atau lebih dikenali sebagai Triple E. 

    Hasilnya memang fulamak. Baju ni memang ''Absolutely Superb''. Memang semua orang suka dan pakai setiap hari. Tak kira tengah tidur, makan atau mandi. Sebab baju ni memang selesa dipakai. Kami amat happy memakainya. Jika dibandingkan dengan baju kelas lain, memang baju kelas kami yang paling power. Lagi lagi baju kelas 5 Delta, lucu gila. 

    Ikhlas, baju ni memang Rare.

    Thursday, 10 March 2011