Thursday, 28 June 2012

Bertanya dan berkata2

Assalamualaikum dan hello sep kito.. berehh, sekarang ni sep2 kite sume buzy. oh ye, yang sempat bukak blog ni pun terima kasih sebab ade jugak masa korang nak jenguk ye. Btw, kita semua ni kan ade yang duk politeknik, uitm dan sekolah syp, so, uitm dah start semester yang baru. dan korang2 yang duk poli mybe tgh cuti ag kan? so, mesti banyak progrm2 yg korang buat.. rsult korang cmne ?? ^^

Kat sekolah aritu datuk sri anuar musa ade datang sekolah kite kan? tapi dengarnye team TRW nk dtg, tapi tak. best la kat sekolah macam2 event yg besar2 sekarang kan.. ^^

oh ye, seperti yang kita tahu, amali fatihah, cik UZU MALY kite ni kan maen game takraw tuk sukma, so, tahun ni dia akan terlibat lagi. 2 minggu dia tak datang kuliah nanti. Oleh yang demikian....... kite same2 lah berdoa untuk amalie ye. :) biar dia menang dan maly tetap gagah. HOHO

and korang-korang punye program ape ?? ce citer ce citer...

#oh ye lagi. ika nak gitau. nanti 14hb july 2012 bersamaan hari SABTU, kitorang satu kelas ade buat final project kat muzium kraftangan kat kota bahru tu. yang duk poli kb tu leh la datang nanti. banyak aktiviti and program yang kami sedia kan..untuk amaly group dia buat kat muzium perang..event ni penting untuk carrymark kami. so, jom same2 memeriahkannye. ok? :)

-eiyka doliyka-

.teringat sep2 kito.

Sunday, 17 June 2012

Kami 5 gamma

Assalamualaikum.. okay at last, ade jugak post yang nak kena post. Entry xde ape2. Tapi, kenal2 dengan anggota 5 gamma '12 ataupun 4 gamma '11 nih.. Kitorang ade buat group selepas group 5gamma (science 4) iaitu 5 Gamma tetap dihati. Rasenya group nih sume ahli 5gamma dah join.. Btw, kitorang dah setahun lebih tinggalkan sekolah tu, khususnya kelas 5 Gamma ni. Tapi, still ade pljr 5gamma yang stay sekolah kat situ. 







Ok nampak ramai,  tapi ade yang pakai dua acc fb :) ni just print screen dari group kite so sbb tu lah ade 'make admin'.. 'added by..' . sokay kan ? Alhamdulillah dan syukur sebab semua kami bekas pelajar kelas 5 Gamma dari SMK syp1 ni dapat sambung belajar. Kan, yang penting dapat belajar, tak buang masa. Ade di Perlis, Kedah, Melaka, Terangganu, dan Kelantan sendiri.... ^^

Okay, thats all. :)

~ eiyka doliyka~





Be my friends (!)